Atos Став Лідером Глобального Рейтингу Gartner В Області Аутсорсингу Центрів Обробки Даних І Сервісів Управління Гібридних Інфраструктур

Париж, 12 серпня 2021 – Atos був визнаний лідером магічного квадранта Gartner в галузі аутсорсингу центрів обробки даних та сервісів управління гібридних інфраструктур згідно з глобальним звітом. Atos також був названий лідером 9-й та 4-й рік поспіль у звітах магічного квадранта Gartner у Європі та Північній Америці.

Atos був обраний за «повноту бачення ринку» та «здатність реалізації поставлених завдань». У 2020 році Atos запустив новий сервіс OneCloud, унікальну ініціативу активного прискорення міграції клієнтів у хмару в рамках універсального пакету послуг. Завдяки інвестиціям у розмірі 2 млрд євро, Atos OneCloud є інноваційним рішенням, спрямованим на надання клієнтам бізнес-результатів, які відповідають специфіці їх галузі, відповідають на запити ринку, а також поєднують у собі консультаційні послуги з впровадження хмарних технологій, досвід трансформації додатків або готові хмарні прискорювачі.

Gartner оцінював можливості 19 постачальників послуг у галузі аутсорсингу ЦОД та сервісів управління гібридної інфраструктури в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Європи та Північної Америки, ґрунтуючись на критеріях «здатності реалізації поставлених завдань» та «повноти бачення ринку».

«Ми пишаємося тим, що Gartner знову визнав нас лідером у галузі аутсорсингу центрів обробки даних та сервісів управління гібридних інфраструктур. Ми спостерігаємо, як багато організацій активно переходять на хмарні технології. Вони стурбовані втратою доступу до хмарних сервісів і хочуть безпеки, стабільності та простоти від надійного партнера, який не залежить від хмари. Як лідер у галузі безпечних та декарбонізованих цифрових технологій, Atos постійно вдосконалює свої хмарні можливості, досвід та навички, щоб не відставати від потреб своїх клієнтів», — зазначив Джо Дебекер, виконавчий віце-президент, керівник департаменту інфраструктури та ІТ-сервісів.