Безперервні Інновації У Гібридній Хмарі

Оголошення про лінійку продуктів NetApp

Гібридна хмара NetApp, що діє вже десятиліття, була заснована на стратегічних придбаннях, інноваційних рішеннях, простоті управління та гнучкості споживання. Команда спеціалістів та надійних партнерів, що має за плечима три десятиліття роботи з даними, допоможе вам на кожному етапі переходу на цифрові технології. Незалежно від того, де сьогодні знаходиться ваша програма — у хмарі, на майданчику або в обох напрямках для захисту даних — NetApp розкриває всі переваги обох світів.

Зростання впровадження хмарних технологій
У міру стрімкого розвитку хмарних технологій організації по всьому світу шукають хмарні системи для вирішення багатьох бізнес-завдань. Пандемія COVID-19 насправді прискорила цифрову трансформацію, оскільки організації почали прагнути підвищити ефективність та покращити якість обслуговування клієнтів. У ході глобального опитування, проведеного у червні 2020 року, 97% компаній вказали, що вони прискорили перехід на цифрові технології [1].

Це означає, що більше даних, ніж будь-коли, переноситься в хмару або створюється в хмарі — за даними Statista, 50% корпоративних даних тепер зберігаються в хмарі порівняно з 30% в 2015 [2].

Такі темпи зростання привносять власні завдання. Замовники просять допомогти спростити перенесення таких додатків, як SAP, та складних баз даних, таких як Oracle та SQL-Server, у хмару. Вони розповідають нам про необхідність підвищити латентність, продуктивність, безпеку та надійність у ЦОД. І вони кажуть нам, що їм дійсно необхідно знайти спосіб контролю за зростанням витрат на хмарні технології та моніторингу їх вразливостей.

Компанія NetApp впроваджує інновації, і ми дослухаємось до них.

Хмара, яка прагне обслуговувати всіх замовників хмарних сервісів
Компанія NetApp співпрацює з усіма основними провайдерами публічних хмар, щоб гарантувати замовникам переваги нашого досвіду роботи зі СГД незалежно від того, яку хмару вони виберуть.

Тепер ми поглибили кожне партнерство, безпосередньо співпрацюємо з провайдерами хмарних послуг, що дозволяє замовникам безпосередньо купувати їх. Це спрощує придбання, виставлення рахунків, експлуатацію та підтримку, усуваючи необхідність у додаткових контрактах та дозволяючи клієнтам зосередитись на додаткових перевагах.

Нещодавно ми анонсували сервіс Amazon FSX на базі NetApp ONTAP — повністю керований сервіс для замовників AWS, що пропонує повний набір функцій ONTAP безпосередньо з консолі керування AWS, API та інтерфейсу командного рядка. Легко інтегрується з панеллю управління NetApp Cloud Insights, оптимізується на вибірковій основі та використовується з NetApp Cloud Manager для забезпечення повного контролю та гнучкості.

Ми тільки-но оголосили про нове інтегроване рішення для замовників хмарних сервісів Google: Google Cloud VMware Engine з Cloud Volumes Service — це повністю керований сервіс, який дозволяє замовникам з програмами на основі VMware переходити в хмару Google без необхідності змінювати програми, інструменти або процеси. Ця послуга продається, оплачується та підтримується Google Cloud та виконується компанією NetApp.

Це почалося з того, що ми заново представили ONTAP разом з Microsoft і Azure NetApp Files — повністю керований сервіс файлової системи зберігання даних, що розділяється, для замовників Microsoft Azure, яким була потрібна висока продуктивність і надійність для критично важливих робочих навантажень. Щотижня ми розширюємо спектр послуг у нових регіонах і з тих пір додаємо нові функції, які стали одним із найшвидших сервісів Azure.

Корпорація Майкрософт щойно оголосила про повну загальну доступність Azure NetApp Files, а також про резервне копіювання Azure NetApp Files та міжрегіональну реплікацію. Обидві функції підвищують рівень захисту даних для замовників, які не можуть дозволити собі простий повністю керованих сервісів.