Інновації ніколи не припиняються — Synology 2022 AND BEYOND

Synology представила наступну еволюцію своїх локальних і хмарних рішень, анонсуючи нові функції та значні оновлення для наступних: DSM 7.1, Surveillance Station 9.0, SRM 1.3, основні покращення C2 Backup, C2 Identity, C2 Password, C2 Storage та C2 Передача. Для кожного продукту Synology було анонсовано нові захоплюючі функції із суттєвими покращеннями користувацького досвіду, надійністю та масштабованістю.

Управління великими даними

DSM 7.1 забезпечить покращену продуктивність та зручність обміну файлами завдяки впровадженню багатоканальної підтримки SMB та DFS. Підприємства, що працюють на кількох ділянках, можуть використовувати гібридний спільний доступ із підтримкою C2 Storage, щоб зменшити обмеження пропускної здатності та спростити спільну роботу. У поєднанні з уніфікованим файловим порталом Synology Drive та оновленим мобільним додатком віддалені команди мають повний контроль над своїми даними, де б вони не були.

Для системних адміністраторів збільшення кількості користувачів і пристроїв не повинно означати більше витрат на керування. Active Insight, служба хмарного моніторингу та усунення несправностей, представлена ​​в DSM 7.0, набуває нових можливостей. Завдання Hyper Backup з кожного пристрою тепер можна відстежувати безпосередньо з Active Insight, гарантуючи, що резервні копії ніколи не будуть забуті. Більш детальна інформація про оновлення системи та аналіз активності входу поміщає важливу інформацію на перший план.

Нові можливості керування пропускною здатністю та розширені тригери клієнта в Active Backup for Business, а також підтримка розгортання Virtual DSM у MailPlus надають ІТ-командам більше інструментів для зменшення операційних складнощів. DSM 7.1 також представить підтримку повного резервного копіювання DSM, що надасть адміністраторам інший спосіб захисту та відновлення цілих пристроїв Synology.