Teramind покращує основні рішення для збалансування аналізу продуктивності та стандартів конфіденційності для гібридних команд

Teramind Inc., провідний глобальний постачальник рішень для моніторингу співробітників, запобігання втраті даних (“DLP”) і підвищення продуктивності робочого місця, сьогодні оголошує розширену програму для аналізу даних для організацій, підрядників і співробітників.

Покращені рішення розвивають потреби сучасного персоналу в управлінні

Моніторинг працівників став повсюдною частиною операційного ландшафту після карантину. За останній рік майже 80 відсотків організацій впровадили певну форму програмного забезпечення для моніторингу співробітників для захисту даних, оцінки продуктивності та підтримки результатів роботи співробітників. Тепер компанії можуть використовувати програмне забезпечення для моніторингу співробітників для створення контрольних показників на основі даних, які допомагають командам підвищити продуктивність, оптимізувати робочі процеси та забезпечити стійкість, захищаючи конфіденційність співробітників і забезпечуючи дотримання нормативних вимог.