Компанія ATEN за допомогою нових бездротових 4K презентаційних комутаторів підвищує ефективність спільної роботи за концепцією BYOD

Компанія ATEN International, провідний постачальник рішень для управління та комунікацій в галузі аудіо/відео та інформаційних технологій, оголошує про випуск двох нових бездротових 4K презентаційних комутаторів, які є рішеннями для концепції BYOD (Bring Your Own Device), використання співробітниками компанії власних мобільних пристроїв у робочому процесі).

Вони ідеально підходять для невеликих приміщень і великих просторів і досить гнучкі в будь-яких корпоративних і освітніх застосуваннях.

Бездротові 4K презентаційні комутатори лінійки PresentON моделей VP2020 та VP2021 з режимом перегляду чотирьох видів розроблені для того, щоб будь-який користувач або відвідувач міг легко та без обмежень обмінюватися матеріалами з ноутбука чи мобільного пристрою. Це покращить активну взаємодію та підвищить ефективність робочих процесів.

Комутатори оснащені функцією перегляду від кількох джерел зображення, спільним використанням бездротових пристроїв за концепцією BYOD, виходом для звуку, USB-портом із підтримкою сенсорних пристроїв керування та можливістю підключення з використанням технології PoE.

Уможливлюючи здійснювати керування за допомогою мобільного додатка та сумісності з Airplay та Google Cast, вони допомагають людям легко обмінюватися ідеями та робити зустрічі більш плідними.