Vigilent купує SynapSense Business у Panduit, щоб підвищити цінність клієнтів і прискорити зростання

Компанія Vigilent оголосила про придбання SynapSense у Panduit. SynapSense була заснована у 2006 році та придбана компанією Panduit у 2014 році.

Vigilent є лідером у використанні датчиків IoT, машинного навчання та програмного забезпечення для управління штучним інтелектом для динамічної оптимізації охолодження в центрах обробки даних та телекомунікаційних об’єктів. Об’єднаний бізнес Vigilent та SynapSense забезпечить ще більшу цінність та підтримку власникам та операторам об’єктів.

«Це придбання ще більше зміцнює наше лідерство в галузі динамічного управління охолодженням, — сказав Марк Хауслі, генеральний директор Vigilent. «Ми розраховуємо на тісне співробітництво з клієнтами SynapSense, аби підвищити стійкість до відмов, цінність і стійкість їхніх критично важливих об’єктів».

«Ми раді, що Vigilent визнає цінність, яку SynapSense привносить до їхнього бізнесу з оптимізації охолодження і, що важливіше, для наших спільних клієнтів», — пояснила Холлі Гарсія, віце-президент Panduit по центрах обробки даних. Vigilent та Panduit тісно співпрацюватимуть, щоб забезпечити плавний перехід для поточних клієнтів SynapSense.