Allied Telesis пропонує інтегровану платформу безпеки бізнесу з брандмауером UTM

Allied Telesis, світовий лідер у галузі рішень для підключення та інтелектуальних мережевих інструментів, забезпечує гнучке розгортання брандмауера UTM (Unified Threat Management) для підтримання сучасного хмарного середовища із запуском віртуального пристрою AR4000S-Cloud.

AR4000S-Cloud розроблений, щоб допомогти підприємствам покращити свої можливості віддаленої роботи, забезпечуючи водночас конфіденційність та безпеку даних. Це створює безпечний зв’язок між віртуальними мережевими базами та філіями, а також забезпечує безперешкодний доступ користувачів до онлайн-ресурсів та офісних бізнес-застосунків під ас роботи з дому або в дорозі. Він підтримує локальні Windows HyperV Server та VMware, а також загальнодоступне хмарне середовище Amazon (AWS). У майбутньому підтримуватимуться віртуальні середовища VirtualBox та загальнодоступні хмарні середовища Microsoft Azure.

«Наш новий брандмауер Virtual UTM доповнює міжмережні екрани Allied Telesis UTM. Він дає змогу компаніям будь-якого розміру покладатися на безпечний зв’язок із будь-якого місця з будь-якими вимогами до продуктивності, яка вам потрібна сьогодні, з легким оновленням завтра», — сказав Сейїчіро Сато, старший віце-президент з управління продуктами. «Завдяки AR4000S-Cloud підприємства можуть користуватися перевагами безпечного та надійного зв’язку, водночас знижуючи витрати, що зазвичай супроводжують застосування традиційних рішень VPN».