Нові функції безпеки для NetApp BlueXP гарантують цілісний захист даних за допомогою єдиної точки контролю

NetApp, світовий лідер у сфері хмарного програмного забезпечення, оголосила про нові можливості NetApp BlueXP, які ще більше зміцнюють позиції NetApp як провідного постачальника рішень для безпечного зберігання даних.

У сучасному технологічному ландшафті дані ще ніколи не були настільки цінними та вразливими. Дані забезпечують роботу, стимулюють інновації та створюють винятковий клієнтський досвід. Тому вплив постійно зростаючих кіберзагроз, таких як атаки з вимогою викупу та потенційна втрата або пошкодження даних, може бути руйнівним. Інфраструктури даних сьогодні часто охоплюють як локальні, так і хмарні середовища, що ускладнює захист, безпеку та дотримання нормативних вимог. Дефіцит кваліфікованих кадрів та бюджетні обмеження ще більше ускладнюють ці виклики.

«Рішення BlueXP є дійсно найкращим у своєму класі, оскільки воно забезпечує диференційований підхід до гібридних мультихмарних викликів, — говорить Ронен Шварц (Ronen Schwartz), старший віце-президент і генеральний директор із хмарних сховищ в NetApp. «Ми прагнемо постійно розширювати можливості AIOps, спрощуючи складні операції зі зберігання та управління даними, одночасно підвищуючи рівень кіберстійкості, який наші клієнти отримують завдяки BlueXP. Хоча цей підхід уже підтримує найбезпечніші у світі урядові середовища, він відображає вимоги наших комерційних клієнтів у сучасному світі даних».