Eaton запускає API для інтелектуального моніторингу довкілля

Інтерфейс прикладного програмування (API) для моніторингу довкілля використовує технологію інтелектуальних вимикачів Eaton.

Це дає змогу покращити дані про використання енергії завдяки власним алгоритмам машинного навчання та штучного інтелекту (ШІ). Доступ до API може бути наданий на основі підписки власникам/користувачам інтелектуального вимикача Eaton. Результатом є цифровий звіт про повсякденну діяльність мешканця, заснований на використанні електричних пристроїв і приладів у будинку.

«Сенсорні технології відмінно надають дані про загальний рух мешканців, але справжня перевага нашого підходу полягає в поєднанні сенсорних технологій і даних про споживання енергії», — говорить Крістофер Берк, директор відділу цифрової охорони здоров’я компанії Eaton. «Додавши багато даних про електричну енергію, яка використовується в домогосподарстві, ми можемо отримати неймовірні подробиці про повсякденне життя людини. Коли дані вказують на активність, яка є незвичною, це може вказувати на потенційну проблему. В цьому випадку можна попередити близьку людину або постачальника послуг».