Belden запускає нові рішення для збільшення часу безвідмовної роботи та покращення підключення до мережі

Belden Inc., провідний світовий постачальник мережевої інфраструктури та рішень для цифровізації, анонсує чотири нові продукти та оновлення, призначені для підтримання зв’язку в жорстких середовищах і забезпечення безвідмовної роботи.

Опції Belden OptiTuff Connectivity і Cable Management підтримують нове підключення польової кінцевої точки для OptiTuff Mini Fiber Cables. Завдяки створенню нових систем і вдосконаленню точок переходу, роз’ємів і патч-панелей у наявній лінійці Belden FiberExpress (FX) інсталятори тепер можуть набути вигоди від швидкого та легкого встановлення OptiTuff, а також сумісності з популярним конектором FX Fusion Splice-On і FX ECX системи патч-панелей.

Нова лінійка Lumberg Automation M12 Circular Connector Automotive Line розроблена для роботи в суворих умовах завдяки новій конструкції PUR, яка запобігає пошкодженню, спричиненому зварювальними іскрами, розчавленням і зрізами. Роз’єми сприяють безпеці та продуктивності застосування, підтримуючи оптимальний час безвідмовної роботи машини.