Ipsotek і Atlas Security покращують безпеку та ефективність аеропорту в культовій будівлі терміналу Midfield в Абу-Дабі

Компанія Ipsotek, підрозділ Eviden Business в Atos Group, оголосила, що їй доручено надавати свою технологію відеоаналітики на основі штучного інтелекту в новій будівлі термінала Midfield у міжнародному аеропорту Абу-Дабі, яке незабаром відкриється.

Очікується, що впровадження рішень Ipsotek для відеоаналітики на основі штучного інтелекту, реалізоване в співпраці з Atlas Security, покращить роботу та безпеку в різних частинах будівлі термінала Midfield, яка відома своєю культовою архітектурою і нещодавно привернула міжнародну увагу як місце знімання «Місія нездійсненна: Мертва розплата, частина перша».

Безпека та захищеність, безперечно, мають першорядне значення в будь-якому аеропорту, і технологія відеоаналітики Ipsotek на базі штучного інтелекту добре оснащена для розв’язання цих проблем. Розширені можливості рішення щодо спостереження дають змогу операторам виявляти та ідентифікувати потенційні загрози в різних зонах аеропорту. Використовуючи інтелектуальні алгоритми та машинне навчання, система може розпізнавати підозрілу поведінку, спроби несанкціонованого доступу або інші наперед визначені загрози безпеці в режимі реального часу, забезпечуючи швидке реагування та пом’якшення наслідків.