Eviden запускає Програму Акселерації Генеративного Штучного Інтелекту, яка допоможе організаціям використовувати повний потенціал цієї нової технології

Компанія Eviden бізнес групи Atos, яка спеціалізується на цифрових технологіях, хмарних послугах, великих даних та безпеці, оголошує про свою нову Програму Акселерації Генеративного Штучного Інтелекту (Gen AI), яка допомагатиме підприємствам та організаціям використовувати, розширювати та використовувати потужність Gen AI з повною довірою.

Займаючи унікальне положення в Європі, яке охоплює весь спектр штучного інтелекту, Eviden має неперевершену глибину експертизи та досвіду, що об’єднує послуги, програмне забезпечення та апаратне забезпечення.

Програма Generative AI Acceleration Program, яка є частиною глобальної пропозиції Eviden щодо штучного інтелекту, доповнена 8000 експертами з даних та штучного інтелекту. Ця програма дасть змогу організаціям використовувати повну майстерність ланцюга створення цінності штучного інтелекту від Eviden. Програма акселерації включає застосування, оркестрування даних, фабрику моделей, інфраструктуру та шари довіри в одному індивідуально розробленому рішенні.

Програма побудована на основі кількох проєктів Gen AI, які вже були проведені із численними організаціями у всіх галузях, і використовує досвід Gen AI R&D від Eviden з провідними дослідницькими консорціумами у всьому світі.

Зорієнтована на консультації, програма акселерації може підтримувати підприємства на всіх етапах дизайну-розробки-експлуатації, охоплюючи все, від стратегічних семінарів для пріоритетів використання та розроблення доріжок до керівництва захищеними архітектурними рішеннями та масштабованої розгортки у виробництві та операціях.

Програма, зокрема, надаватиме клієнтам модульний набір Акселераторів, кожен із яких є попередньо інтегрованою схемою рішення, і буде надаватися за допомогою комбінації консалтингу, інструментів Gen AI, програмного та апаратного забезпечення.