Комутатор IGS-10020PT для важких промислових середовищ

Промисловий 8-портовий комутатор Gigabit 802.3at PoE+ PLANET IGS-10020PT оснащений міцним металевим корпусом IP30 для стабільної роботи у важких промислових середовищах.

Отже, IGS-10020PT забезпечує високий рівень стійкості до електромагнітних перешкод і сильних стрибків електричного струму, які зазвичай трапляються на підлогах заводів або в шафах управління рухом на узбіччі.

Маючи можливість працювати в широкому діапазоні температур від -40 до 7оC, IGS-10020PT можна розмістити практично в будь-якому складному середовищі. IGS-10020PT також дає змогу монтувати на DIN-рейку або на стіну для ефективного використання простору шафи.

IGS-10020PT підтримує технологію резервного кільця та має потужну можливість швидкого самовідновлення для запобігання перериванням і зовнішнім вторгненням. Він включає в себе вдосконалену технологію ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching), протокол Spanning Tree (802.1s MSTP) і резервну систему введення живлення в мережу промислової автоматизації клієнта для підвищення надійності системи та часу безвідмовної роботи в суворих заводських умовах.

IGS-10020PT також захищає підключення промислової мережі замовника за допомогою можливості відновлення комутації, яка використовується для реалізації відмовостійких кільцевих і сітчастих мережевих архітектур. Якщо промислова мережа була випадково перервана, час відновлення несправності може становити менше 50 мс, щоб швидко повернути мережу до нормального функціонування.