Belden представить спрощення UX і оптимізовану інтеграцію в AWS

Belden Inc., провідний світовий постачальник мережевої інфраструктури та рішень для оцифрування, оголосив про розширення своїх можливостей обробки даних за допомогою програмного пакету Belden Horizon.

Це розширення забезпечує конвергенцію IT/OT-даних у реальному часі, дротових/бездротових даних із різних джерел, а також перетворення, контекстуалізацію та контроль цих даних за допомогою периферійних обчислень. Програмний пакет Belden Horizon автоматизує та спрощує традиційний ручний збір даних, введення та операційні процеси. Це дає змогу отримати більше даних і бути готовими до аналітики, генеруючи кращу статистику майже в реальному часі.

Belden спрощує користувацький досвід і скорочує зусилля з інтеграції з лідерами в цьому просторі. Програмний пакет Belden Horizon легко інтегрується з Amazon Web Services (AWS) Industrial Data Fabric. Це забезпечує цілісне надання даних із належним контекстом від краю до хмари. Accenture надала можливості периферійної та хмарної інженерії, необхідні для налаштування конвеєрів даних. Ці дані надають практичну інформацію масштабованим і повторюваним способом. І все це підтримується програмним забезпеченням Belden Horizon.