NetApp разом із Fujitsu та VMware пропонує просте, доступне та орієнтоване на застосування гібридне хмарне рішення для середнього бізнесу

NetApp, глобальна хмарна компанія програмного забезпечення, орієнтованого на дані, оголосила, що націлює на малий і середній бізнес нове комплексне рішення для віртуалізації, яке буде продаватися Fujitsu, реселлером VMware і NetApp.

Рішення пропонує інтегроване та доступне віртуалізоване інфраструктурне рішення, за допомогою якого малий та середній бізнес може спростити та прискорити керування традиційними та сучасними застосунками, які продаються та підтримуються Fujitsu та партнерами Fujitsu. У цьому рішенні використовується найновіше програмне забезпечення віртуалізації VMware vSphere 8, сервери Fujitsu PRIMERGY і флеш-системи зберігання NetApp, а також інтеграція NetApp ONTAP з vSphere.

Згідно з опитуванням IDC European CloudOps 2023 року, приблизно 60% опитаних організацій витрачають на хмару у два-три рази більше, ніж вони спочатку планували. Як наслідок, сьогодні багато організацій використовують підхід, орієнтований на першу чергу на додатки, з розумним використанням хмарних технологій, щоби побудувати гібридну та багатохмарну архітектуру та підтримувати гнучкість і контроль над своїми віртуальними машинами (ВМ) і даними.