Майбутній розподіл електроенергії вже тут: впровадження систем керування несправностями

Те, як ми передаємо та розподіляємо енергію, зазнає серйозних змін.

Уперше за 45 років Національний електротехнічний кодекс (NEC) запровадив новий клас електроживлення: клас 4 електроживлення або системи керування відмовами (FMPS). Ці інноваційні системи розподілу електроенергії є значним кроком уперед у безпечній та ефективній доставці енергії на великі відстані.

Системи живлення з керуванням під час збоїв — це наскрізне рішення для доставки електроенергії. Воно поєднує в собі розширені можливості моніторингу та керування, щоб забезпечити безпрецедентну безпеку, гнучкість і ефективність, а також суттєві економічні переваги.

З появою нових енергоємних технологій промисловість намагається знайти правильний баланс потужності, безпеки та гнучкості встановлення. Це спонукало Underwriters Laboratories (UL) до співпраці з такими лідерами галузі, як Panduit, для розроблення нового стандарту безпеки для керування системами подачі електроенергії, які не підходять до одного з трьох наявних класів потужності. Результатом цього стала публікація UL 1400–1 і UL 1400–2, які охоплюють системи FMPS і кабель FMPS.