Hitachi Rail забезпечить керування цифровими активами HMAX у Копенгагенському метро

Hitachi Rail підписала контракт із The Copenhagen Metro на поставку індивідуальної моделі HMAX (або Hyper Mobility Asset Expert).

Це пакет для управління цифровими активами в мережі метро Копенгагена.

Рішення, прискорене Nvidia, передаватиме поточні дані з відстеження та навчання в інтегровану платформу моніторингу інфраструктури. Це рішення забезпечує оптимізацію операцій та обслуговування. Нова багаторічна програма буде впроваджена в поїздах метро на лініях М3 і М4. Угода стала результатом більш ніж двох десятиліть партнерства з копенгагенським метро.

Відповідно до контракту, Hitachi Rail встановить датчики на поїздах метро та інтегрує дані про тривалість роботи в спеціальну версію своєї платформи моніторингу інфраструктури HMAX. Датчики охоплюватимуть систему моніторингу вібрації та видаватимуть дані про продуктивність підсистем транспортного засобу, стан його візків і колісних пар, а також стан колії. Платформа HMAX дає змогу поєднувати збір даних у реальному часі з потужною технологією штучного інтелекту. Це значно підвищить швидкість, легкість і глибину аналізу. Рішення забезпечуватиме раннє виявлення будь-яких проблем з обслуговуванням та оптимізуватиме обслуговування.