QNAP додає підтримку операційної системи QuTS hero до TS-253E та TS-453E NAS

Компанія QNAP® Systems, Inc., провідний інноватор у сфері обчислень, мереж і рішень для зберігання даних, оголосила про додавання підтримки QuTS hero, операційної системи NAS на базі ZFS від QNAP, до популярних моделей NAS TS-253E і TS-453E.

  • TS-253E-8G: 2 відсіки для дисків, 8 ГБ оперативної пам’яті.
  • TS-453E-8G: 4 відсіки для дисків, 8 ГБ оперативної пам’яті.

Серія TS-x53E працює на базі чотирьохядерного процесора Intel® Celeron® J6412 (вибух до 2,6 ГГц), який буде доступний і підтримуватиметься QNAP протягом тривалого періоду (до 2029 року).

TS-253E з двома відсіками наразі є моделлю QNAP NAS із найменшою кількістю відсіків для дисків, які підтримують QuTS hero.

Тепер невеликі організації також можуть скористатися перевагами технологій ZFS для оптимізації програм, що потребують максимальної надійності. Наприклад, для забезпечення цілісності даних за допомогою самовідновлення та WORM (одноразовий запис, багаторазове читання), моментальних знімків (до 65 536 версій) та вбудованої дедуалікації даних (оперативну пам’ять потрібно збільшити до 16 ГБ) для максимальної ефективності зберігання.

Підприємства також можуть розгорнути план аварійного відновлення без RPO, використовуючи SnapSync у реальному часі, який забезпечує синхронізацію даних у реальному часі між двома NAS.