QNAP представляє NAS TS-435XeU для монтажу в стійку з чотирьохядерним процесором Marvell, підключенням 2,5GbE/10GbE і кешуванням M.2 NVMe SSD

QNAP Systems провідний інноватор комп’ютерних, мережевих рішень і рішень для зберігання даних, сьогодні випустив новий NAS TS-435XeU з 4 відсіками, який використовує чотириядерний процесор Marvell® OCTEON TX2™ CN9131 2,2 ГГц.

Завдяки компактному корпусу з короткою глибиною 1U TS-435XeU легко встановлюється в невеликих медіа-шасі або місцях з великою кількістю кабелів. Як NAS початкового рівня для монтажу в стійку, який поєднує вартість і продуктивність, TS-435XeU включає подвійні порти 10GbE і два порти 2,5GbE, два слоти M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD, масштабованість сховища та довгоочікувані функції для бізнесу та мультимедіа.


TS-435XeU в стандартній комплектації має чотири 3,5-дюймові відсіки для накопичувачів SATA і 4 ГБ пам’яті DDR4 (з можливістю розширення до 32 ГБ). Вбудовані подвійні порти допомагають оптимізувати робочі процеси для передачі масивних файлів, високошвидкісного резервного копіювання/відновлення та передачі мультимедіа.