Synology запускає маршрутизатор RT6600ax Wi-Fi 6 і випускає основне оновлення для операційної системи SRM

Компанія Synology оголосила про запуск RT6600ax, високошвидкісного маршрутизатора, орієнтованого на безпеку, призначеного для забезпечення домогосподарств і офісів швидким і безпечним підключенням.

Підтримка нової системи маршрутизаторів Synology (SRM) 1.3,1 RT6600ax повністю обладнана для вирішення проблем сучасних мережевих середовищ, включаючи значне зростання кількості підключених пристроїв і, як наслідок, необхідність захисту користувачів від постійно наростаючих загроз безпеки.

Маршрутизатор Synology RT6600ax забезпечує більш надійний Wi-Fi завдяки кращому кодуванню даних, формуванню променя, плануванню та ізоляції сигналу.

RT6600ax працює на базі SRM 1.3, останньої версії інтуїтивно зрозумілої операційної системи Synology для маршрутизаторів. Завдяки вдосконаленням та додатковим функціям, які значно розширюють можливості керування мережею, SRM 1.3 відповідає вимогам кращої безпеки та гнучкості, характерним для сучасних мережевих середовищ.

Останнє оновлення також містить безліч програм SRM для веб-фільтрації, контролю трафіку та віддаленого доступу до маршрутизаторів нового покоління Synology. Профілі для кожного користувача можна налаштувати так, щоб обмежити час, проведений в Інтернеті, або блокувати перегляд, коли виконуються встановлені умови. Пристрої, призначені одному профілю, будуть використовувати однаковий набір правил доступу до Інтернету, не вимагаючи повторного ручного налаштування.