Smartoptics анонсує мукспондер DCP-404 для агрегації 100G в 400G DWDM


Smartoptics, провідний постачальник оптичних мережевих рішень, оголосив про випуск мультиплексора-транспондера DCP-404 для агрегації 100G в 400G DWDM.

DCP-404 забезпечує операторам мережі простоту використання, економічну ефективність і низьку затримку, що дозволяє використовувати його для мереж метро.
The DCP-404 is a layer 1, OpenZR+-capable muxponder with support for four 100G client links and 400G in the line interface. This gives network operators the flexibility to deploy 100G, 200G, 300G or 400G DWDM.

Мукспондер, заснований на стандартизованій оптиці масового виробництва, що підключається, пропонує клієнтам дуже привабливу ціну.

«Без конфігурації та високої гнучкості з точки зору підтримуваної оптики DCP-404 розроблений так, щоб бути максимально простим у розгортанні та використанні. Мукспондер унікальний завдяки підтримці лінії QSFP-DD, а в поєднанні з провідним у галузі низьким споживанням енергії він пропонує неперевершену економічність. Ми розглядаємо DCP-404 як серйозний крок вперед для нас, що ще більше зміцнює нашу роль як швидко зростаючого конкурента на ринку простих у використанні, дезагрегованих мереж DWDM», –

говорить Кент Лідстрьом, технічний директор Smartoptics.