Компактна цифрова камера для підводної зйомки від RICOH

RICOH WG-80 — компактна цифрова камера для підводної зйомки на глибині до 14 метрів із повністю оновленим зовнішнім дизайном та покращеною функціональністю.

RICOH IMAGING COMPANY оголосила про випуск цифрової компактної камери RICOH WG-80. Нова модель має компактний, легкий корпус з винятковою водонепроникністю, ударостійкістю та різноманітними функціями зйомки.

Ця водонепроникна цифрова компактна камера стандартного класу розроблена таким чином, щоб будь-хто міг зняти задоволення та захоплення від різноманітних заходів на свіжому повітрі більш невимушено та без зусиль і без турбот. Незважаючи на компактний і легкий корпус, WG-80 пропонує чудові базові характеристики, які перевершують звичайні цифрові камери та смартфони в складних умовах на вулиці. Вона водонепроникна на глибину до 14 метрів; ударостійка при падінні з висоти 1,6 метрів; і стійка до замерзання при низьких температурах до -10°C.

Камера також оснащена блоком макроосвітлення з шістьма світлодіодами, максимальна інтенсивність освітлення була підвищена майже вдвічі, ніж у попередника. Цей пристрій навіть дозволяє фотографу регулювати рівень освітлення для покращення роботи під час зйомки на близькій відстані.

Основні характеристики нового RICOH WG-801:

  1. Потужна конструкція, що забезпечує підводну зйомку до 14 метрів, до двох годин.
  2. Виняткова якість зображення.
  3. Шість макросвічок для зйомки крупним планом з різними функціями.
  4. Режим підводної зйомки.
  5. Об’єктив з 5-кратним оптичним збільшенням із ширококутним охопленням 28 мм.
  6. Запис відео у форматі Full HD для тривалої зйомки високоякісних відео.
  7. Потрійний захист від тремтіння для запобігання розмитим зображенням у всіх програмах.
  8. 2,7-дюймовий РК-монітор із режимом налаштувань зовнішнього вигляду.
  9. Інші особливості.