Нові можливості зі стійкою RF1

CONTEG, провідний виробник промислових рішень, холодильних шаф та шаф самообслуговування для центрів обробки даних, пропонує скористатися стійкою RF1.

Її застосування уможливлює збільшення простору вдвічі відносно звичайного планування. Це пов’язано з тим, що зварна конструкція здатна витримувати екстремальні навантаження.

Завдяки RF1 можна заощадити квадратні метри за рахунок високої вантажопідйомності, що сягає 2000 кг. Стійки можна ставити одну на одну для більш компактного рішення або збільшення потужності центру обробки даних. Охолоджується кімната за допомогою блоку CRAC нової конструкції.

Блок CRAC відрізняється новим типом профілів, що легко монтуються, і має максимальну варіативність внутрішнього розташування. Його двері з перфорацією 86% можна відчиняти на кут до 190°. Стійка RF1 призначена для роботи з будь-якою системою охолодження CONTEG, системою повітряного потоку або гнучкою системою керування кабелями, а також багатьма додатковими системами, зокрема системами контролю доступу, PDU або протипожежними системами.