Підвищіть ефективність охолодження ЦОД за допомогою In-Row 45 від NVent Schroff

In-Row 45 — ефективне і потужне рішення для охолодження у центрі обробки даних для гарячих та холодних проходів.

Завдяки передовим функціям, охолоджувальний пристрій In-Row є першим у своєму роді пристроєм охолодження, у якому можна замінювати вентилятори, блок живлення та контролер без застосування інструментів, все це в одному пристрої. Це забезпечує сталу температуру в вашому центрі обробки даних. Інноваційні безінструментальні функції пристрою дають змогу максимізувати час роботи та знизити витрати на обслуговування, що призводить до економії протягом усього року.

Однією з важливих особливостей охолоджувального пристрою In-Row є його сумісність з охолодженням від теплої води. Він значно знижує енергоспоживання для охолодження ЦОД, використовуючи безкоштовне охолодження. Завяки цьому можна знизити витрати на електроенергію.

Завдяки своїй високій продуктивності в 45 кВт, In-Row 45 підходить як для систем з гарячим, так і для систем з холодним проходами. nVent враховує всі аспекти під час розробки, щоб створити надійний продукт. In-Row 45 пройшов всебічні лабораторні випробування та підтвердження незалежних сторонніх експертів, результати тестів можуть бути надані за запитом. Крім того, його розроблено з метою майбутньої сумісності з системами охолодження D-2-C (Direct to Chip).

nVent пропонує широкий спектр рішень, включаючи стійки, системи In-Row, розподільні блоки живлення (PDUs), контейнери для проходів, системи виявлення витоків, теплові трасування, колектори, блоки розподілу охолоджуючої рідини (CDUs), рішення для кріплення та кабельного управління у комплексі.

RACKCHILLER IN-ROW 45 / VARISTAR LHX+ 45
Загальні характеристики
Висота: 42U
Ширина: 11.81 дюймів / 300 мм
Глибина: 39.37 дюймів / 1000 мм
47.24 дюйма / 1200 мм
Вага в сухому стані: 441 фунт / 200 кг
Ємність: 3.2 галони / 12 літрів
Електроживлення: 100 — 240 В змінного струму 1~