Нові оптоволоконні корпуси для настінного кріплення FX ECX наближають оптоволоконні з’єднання до користувачів і пристроїв

Belden Inc., провідний світовий постачальник мережевої інфраструктури та рішень для оцифрування, пропонує монтажникам новий спосіб наблизити оптоволокно до користувачів і пристроїв.

Оскільки звичайні застосунки вимагають додаткової пропускної здатності, а споживачі використовують більше пристроїв, які вимагають вищих швидкостей, це розширення сімейства продуктів ECX дає змогу інсталяторам використовувати простір на стіні, коли на підлозі немає місця для системи, що монтується в стійку.

Корпус FX ECX Wall-Mount Fiber Enclosure дає змогу додавати оптоволоконні з’єднання з економією простору навіть у середовищах, які не призначені для підтримання оптоволоконних мереж або не мають місця для телекомунікаційної кімнати чи стійки.

Завдяки заглибленим отворам для кріплення корпусу можна легко монтувати його на стіні в будь-якому приміщенні. Запатентована поворотна касетна рейка забезпечує легкий доступ до портів, що робить установку оптоволокна швидкою та легкою. Додаткові комплекти замків надійно відокремлюють багажник і латунні сторони корпусу, щоб спростити установлення, обслуговування та роботу.