QNAP оновлює мобільний застосунок Qfile Pro завдяки інтеграції функції синхронізації файлів для розширеного мобільного резервного копіювання та синхронізації

QNAP® Systems, Inc. випустила новий мобільний застосунок Qfile Pro, який інтегрує синхронізацію файлів із Qsync Pro.

Ця інтеграція надає користувачам повний доступ до файлів NAS, синхронізацію та резервне копіювання фото/відео з мобільного пристрою за допомогою лише однієї мобільної програми.

Нещодавно випущений Qfile Pro розроблено на основі концепції «найкращого мобільного застосунка для керування файлами QNAP». Qfile Pro, доступний для Android™ та iOS®, надає користувачам зручне та повне резервне копіювання з мобільних пристроїв за допомогою однієї програми. Програма Qfile Pro може автоматично створювати резервні копії мобільних фотографій/відео/робочих файлів із мобільних пристроїв на NAS, а також підтримує двосторонню синхронізацію з Qsync Pro, щоби підтримувати файли в актуальному стані як на NAS, так і на мобільних пристроях.

Крім основного, Qfile Pro дає змогу користувачам переглядати та отримувати доступ до файлів зі свого NAS, де б вони не були, переглядати мініатюри фотографій і документів, що зберігаються на NAS, і ділитися файлами з товаришами по команді та друзями за допомогою безпечних посилань для спільного доступу.