Belden запускає керований комутатор Hirschmann BXP (BOBCAT eXtreme Performance)

Belden Inc., провідний світовий постачальник мережевої інфраструктури та рішень для оцифрування, оголосив про запуск свого керованого комутатора Hirschmann BXP (BOBCAT eXtreme Performance).

Це розширення сімейства перевірених комутаторів BOBCAT від Hirschmann, бренду Belden, пропонує компактний дизайн, покращену гнучкість і взаємодію, а також швидкість до 10 гігабіт на секунду (Гбіт/с) для задоволення динамічних потреб додатків залізничного рухомого складу.

Виробники поїздів та оператори прагнуть підключити більше бортового обладнання, як от високошвидкісні камери та інтернет-пристрої, які інтенсивно обробляють дані. Тому їм потрібна міцна мережева магістраль, щоб забезпечити безперервну безперебійну роботу та точну передачу даних. Завдяки потужному поєднанню функцій, що передбачає компактні розміри, велику кількість портів, до 10 Gigabit Ethernet (GE), живлення через Ethernet (PoE++) і такі протоколи, як безшовне резервування високої доступності (HSR) і протокол паралельного резервування (PRP), міцний BXP може витримувати суворі умови на рухомих поїздах.