Delta Electronics і Texas Instruments відкривають спільну інноваційну лабораторію для розроблення передових систем живлення для електромобілів

Delta, світовий лідер у сфері управління живленням і постачальник інтелектуальних зелених рішень на основі IoT, оголосила про створення спільної інноваційної лабораторії з Texas Instruments (TI), світовим лідером у виробництві напівпровідників.

Завдяки інноваційним технологіям і значному досвіду TI у цифровому управлінні, нітриду галію (GaN) та основним компетенціям Delta у сфері високоефективної силової електроніки, спільна лабораторія поглибить довгострокові відносини між двома компаніями. Також вона підвищить щільність потужності і продуктивність власних систем живлення електромобілів Delta, щоб остаточно зміцнити свою основну конкурентоспроможність у сфері електромобілів (EV).

Джеймс Танг, виконавчий віце-президент із мобільності в Delta та керівник бізнес-групи рішень для електромобілів, заявив: «Delta розробляє високоефективні автомобільні енергетичні продукти, системи та рішення з 2008 року, щоб допомогти зменшити викиди вуглецю, пов’язані з транспортом. Створивши цю спільну інноваційну лабораторію з TI, Delta має намір використати багатий досвід і передові технології TI у цифровому управлінні та GaN для підвищення щільності потужності та продуктивності наших систем живлення електромобілів. Маючи більше можливостей у розробленні та дизайні передових продуктів, ми прагнемо досягти більш тісного обміну технологіями та співпраці для прискорення розроблення продукту та підвищення безпеки та якості продукту. Ми з нетерпінням чекаємо подальшого розвитку нашого технологічного лідерства та створення безпрограшної ситуації на ринку електромобілів, що швидко розвивається».