Synology® представляє RS822+/RS822RP+, універсальне рішення «все в одному» для зберігання даних

Компанія Synology оголосила про додавання RackStation RS822+ і RS822RP+ до універсальних і економічно ефективних систем серії Plus. RS822(RP)+ 1U є ідеальним рішенням для управління даними та резервного копіювання в невеликих розгортаннях, використання периферійних сховищ або у філіях.

«RS822(RP)+ — це остання частина чудової універсальної серії систем керування даними RackStation, — говорить Майкл Ван, продуктовий менеджер Synology. «Починаючи з 4 відсіків, ця невелика, але надійна платформа вирішить будь-яких бізнес-завдання зі зберігання даних або резервного копіювання, які ви їй довірите».

RS822(RP)+ містить набір надійних рішень для керування файлами, обміну та синхронізації, що робить цю СЗД гнучким вибором для будь-якого бізнесу. Окрім швидкого локального доступу до файлів, Synology Drive забезпечує легкий міжплатформовий доступ до інструментів керування файлами та спільного використання. Підключайтеся та синхронізуйте дані між пристроями, автоматично оновлюючи бази даних віддалених команд та офісів.

Скористайтеся послугою C2 Storage, щоб підвищити продуктивність і зменшити потреби в обслуговуванні. Підтримуйте синхронізацію кількох сайтів, використовуючи меншу пропускну здатність за допомогою Hybrid Share. Це стало можливим через те, що файли потрібно завантажувати лише один раз на сервери C2. Дані, до яких часто звертаються, кешуються локально на RS822(RP)+ та інших підключених системах Synology, забезпечуючи миттєвий і швидкий доступ під час потокової передачі інших файлів лише за потреби. Завдяки цьому зменшується використовуваний обсяг пам’яті.

На RS822(RP)+ поширюється трирічна гарантія на апаратне забезпечення від Synology, а в окремих регіонах доступна додаткова дворічна розширена гарантія.