Розкішний житловий комплекс AVE Union у США вирізняється високопродуктивним бездротовим сервісом корпоративного класу

Сектор багатоквартирних будинків (MDU, Multi-Dwelling Unit) процвітає у США. Повсюди з’являються нові житлові комплекси.

Термін MDU вживається для позначення проживання кількох домогосподарств. Сюди входять не лише житлові комплекси, але й гуртожитки коледжів, житлові будинки для людей похилого віку, автостоянки, причали для яхт тощо — скрізь, де люди мешкають спільно.

Все частіше власники таких будинів у США обирають мережу корпоративного рівня замість традиційного Wi-Fi споживчого рівня. Яскравим прикладом є AVE Union, елітний житловий комплекс площею 30 000 м кв. у Юніоні, штат Нью-Джерсі. 226 приміщеннь здаються в оренду як на короткий, так і на тривалий термін.

Власники AVE Union опитали мешканців і визначили, що в комплексі бракує бездротового зв’язку. Після консультації з одим з партнерів Ruckus Networks, вони обрали мережу RUCKUS, керовану Intello by TELUS Business. Intello — це постачальник послуг, який керує мережею для AVE Union 24x7x365. Також було організоване апаратне забезпечення на місці для замовника.

Розгортання передбачає комутацію ICX, точки доступу RUCKUS і віртуальну SmartZone™ для контролю та управління. SmartZone розміщується провідним постачальником хмарних послуг. Він також включає систему реєстрації Cloudpath®, яка, як виявилося, стала ключовою цінністю для власників та мешканців. Intello розміщує програмне забезпечення Cloudpath у своєму центрі обробки даних і надає його як хмарний сервіс до AVE Union. Cloudpath допомагає переконатися, що мешканці підключаються до мережі швидко, легко та безпечно.

Завдяки облаштуванню бездротовим зв’язком на базі рішень RUCKUS власникам AVE Union вдається виділяти цей об’єкт елітної нерухомості серед конкурентів.