Інноваційна система кондиціонування CoolTeg Plus DF від Conteg

CoolTeg Plus DF — це рядна система кондиціонування повітря Conteg, заснована на інноваційному принципі подвійного рідинного охолодження, який поєднує охолодження на водній основі та охолодження прямого розширення.

Пристрій містить унікальний високоефективний теплообмінник, який дає змогу використовувати вільне охолодження. Найважливіші функціональні елементи системи інтегровані у внутрішній блок. Тепло виводиться з центру обробки даних за допомогою гідравлічного контуру. Цей контур з’єднаний з двома гілками всередині блоку — до теплообмінника вода/повітря та конденсатора з водяним охолодженням.

Теплообмінник вода/повітря використовується в основному взимку, коли зовнішні температури низькі, тоді як конденсатор з водяним охолодженням використовується переважно в літні місяці, коли має бути активний контур прямого розширення.

Пристрій може працювати в трьох різних режимах — режимі вільного охолодження, прямого розширення (випаровування) і змішаного (гібридного) режиму, де обидві гілки пристрою, водяне охолодження та пряме розширення, працюють у тандемі.

Цей унікальний блок охолодження шириною всього 40 см і максимальною потужністю охолодження до 24,5 кВт може бути підключений до гідравлічного контуру (вода-гліколь), що містить насос і відкритий сухий охолоджувач. Конструкція пропонує широкий спектр можливостей з точки зору компонування, способів заощадити на витратах на закупівлю або збільшити час резервування системи охолодження центру обробки даних: ви можете використовувати лише один або кілька блоків охолодження, підключених до однієї гідравлічної системи, ви можна підключити одну групу блоків до одного гідравлічного контуру, а іншу – до другого контуру, або ви можете підключити всі агрегати (або групи агрегатів) разом до будь-якої кількості гідравлічних контурів за вашим вибором.

Внутрішній блок Conteg CoolTeg Plus DF40 сумісний з будь-яким сухим кулером зі змінною швидкістю потоку повітря. Зовнішній блок має бути сконструйований на основі передбачуваної температури суміші гліколь-вода та типової максимальної температури навколишнього середовища.