Smartoptics відіграє провідну роль у створенні стійких оптичних мереж

Smartoptics, провідний постачальник рішень для оптичних мереж, представляє свої останні розробки, які сприяють переходу до «зелених» технологій та оптимізують витрати на електроенергію в оптичних мережах.

Це допоможе підприємствам та постачальникам послуг у підвищенні ефективності та досягненні цілей сталого розвитку. В умовах зростання цін на електроенергію та підвищення екологічної обізнаності оптимізація енергоспоживання та підвищення енергоефективності є пріоритетами для корпоративного сегменту DCI (Data Center Interconnect) та для операторів регіональних та міських мереж. У відповідь Smartoptics нещодавно випустила серію нових рішень, призначених для підвищення відкритості та стійкості.

«Ми завжди виступали за відкриті рішення, і тепер ми наближаємося до захоплюючого періоду з більшими можливостями для побудови відкритих мереж. Одним із основних стимулів для IP-over-DWDM з використанням філософії дезагрегованої мережі та пошуком взаємодіючих мережевих елементів є підвищення ефективності витрат. Сьогодні ми пишаємося тим, що поєднуємо підвищену відкритість із оптимізованим енергоспоживанням — ідеальне поєднання, яке відповідає ринковому попиту», — каже Магнус Гренфельдт, генеральний директор Smartoptics.