Eaton допомагає клієнтам захищати критичні комунікаційні середовища

Компанія Eaton, яка займається інтелектуальним управлінням електроживлення, продовжує зміцнювати своє лідерство в галузі кібербезпеки завдяки подвійній сертифікації Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) та UL Solutions для мережних карт джерел безперебійного живлення (UPS).

Карта Eaton Gigabit Industrial Gateway X2 — це остання найновіша мережна карта Eaton для UPS, що відповідає стандартам кібербезпеки IEC 62443-4-2 та UL 2900-1.

«У сучасному світі, який стає все більш взаємопов’язаним, кібербезпека є важливою можливістю для захисту вашого бізнесу та його активів», — сказав Макс Вандера, директор Центру передового досвіду в галузі кібербезпеки Eaton. «Наш активний і послідовний підхід до кібербезпеки в масштабах всього підприємства дав змогу створити перші в галузі мережеві карти, що відповідають вимогам IEC та UL для розширеного захисту мережі. Ми приділяємо пріоритетну увагу безпечному потоку даних для апаратного і мікропрограмного забезпечення в початковій точці критично важливих мережних комунікацій».